Деца намерени след 5 дни

Родители издирвали децата си 5 дни след като ги изгубили докато били на екскурзия в Чили. Семейството и друга голяма група били на посещение на природни резервати в страната и загубили децата си в близост до местността Нубле. В продължение на 4 дн

2011-07-17 19:57:11
Деца намерени след 5 дни
Родители издирвали децата си 5 дни след като ги изгубили докато били на екскурзия в Чили. Семейството и друга голяма група били на посещение на природни резервати в страната и загубили децата си в близост до местността Нубле.

В продължение на 4 дни екипи ги издирвали. Оказало се, че двете момчета, Франсис на 9г. и Дикен на 7г. са успели след втория ден да стигнат до магистрала 55 и от там човек им е помогнал да стигнат до най-близкия град Пинто.

Братчетата са прекарали още 2 дни в полицейския участък като служителите на реда са се грижили за тях. През това време са издирвали родителите им, без да знаят за случилото се.

Другата група полицаи от резервата са търсели децата непрестанно и случайно са разбрали от колегите си, че има две деца в полицията.

Франсис и Дикен са здрави, без наранявания, а родителите вече са на друго мнение за мобилните телефони. Преди това те са били напълно против да им купуват, но след случката, двамата мъника ще имат връзка с баща си и майка си непрестанно. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия